CV

Copyright © All Rights Reserved

CV

 

Hvad har jeg arbejdet med tidligere, og hvor længe:

 

Guldbjerg Maskinfabrik, Søndersø - 13 år

Maskinarbejder, primært cnc-styrede maskiner, fræse (Heidenhain 530 m. styret rundbord, hånd-programmering og Gibbs-cam) og dreje (Siemens, Gibbs-cam), tegning Auto-Cad og en smule Inventor 3D. Produkt-udvikling indenfor glasforme, designer-møbler, specialmaskiner og –værktøjer samt produktion af prototyper indenfor ovenstående samt assistance til kunderne i udviklingsprocessen.

 

Produktionsteknik, Odense - 3 år

Maskinarbejder, primært cnc-styrede maskiner, fræse og dreje. Produktion af specialmaskiner og –værktøjer.

 

Rabami i Fjerritslev (Nordjylland) - 8 år

Uddannet som maskinarbejder i værktøjsafdelingen og efterfølgende fastansat som 1. mand i afdelingen. De primære opgaver bestod i produktudvikling samt nyfremstilling og vedligeholdelse af snit-stanse værktøj samt reparation og vedligeholdelse af fabrikkens maskinpark. Der udover var jeg opstiller og programmør på produktionens svejserobot. Hertil kom at vi var virksomhedens serviceafdeling, hvilket bestod i alt forefaldende arbejde, som opsætning af hele produktionslinjer med flytning af maskiner og indretning af arbejdspladser.

 

Tømmerups Maskin- og Værktøjsfabrik, Odense - 3 år

Maskinarbejder, udvikling og konstruktion af specialmaskiner samt fremstilling af sprøjte-støbeværktøjer. Opstilling af specialmaskiner hos kunder både til levnedsmiddelindustrien og metalindustrien.

 

Jens Andersens Maskinfabrik, Otterup - 1 år

Maskinarbejder cnc fræser (Heidenhain 430) underleverandørarbejde til værktøjsfremstilling og special-maskiner.

 

Meneta, Odense N - 7 måneder

Vikariat som værktøjsmager. Primært planslibning, nyfremstilling og sliddele.

 

Growtek A/S, Nr. Aaby - 3 måneder

Tidsbegrænset projektansættelse med udvikling og produktion af specialmaskiner i forbindelse med optimering af produktionen. Udvikling og konstruktion af produkter samt udarbejdelse af arbejdstegninger med Google SketchUp 3D.

Reference: Ivan Steffensen, tlf.: 21 25 75 05.